Behöver man en hopfällbar e-cykel?

Frågar du oss på Voltride så är svaret definitivt JA. Det finns många tillfällen då en hopfällbar e-cykel underlättar vardagen. Låt oss ge några exempel:

 

Pendling

En hopfällbar e-cykel underlättar när man har en bit till närmaste kommunala färdmedel. Har man t.ex. 2 km till tåget eller bussen och sedan 2 km från tåget till arbetet så gör den hopfällbara e-cykeln resan mycket snabbare. När man kommer fram till tåget fäller man enkelt ihop cykeln och tar den med sig ombord på tåget. Då har man tillgång till cykel både på väg till tåget och på väg från tåget. Man kanske t.o.m. kan hoppa över det sista bytet och köra e-cykeln sista biten och därmed spara ännu mer tid!?

 

Barn som inte vill cykla hem själva sent på kvällen

Barn som har träning efter skolan och själva kan cykla till träningen men som inte vill cykla hem själva när det blivit mörkt utan blir hämtade av föräldrarna har stor nytta av en hopfällbar e-cykel. Istället för att föräldrarna ska behöva sätta på ett särskilt cykelställ på bilen för att kunna hämta både barn och cykel kan den hopfällbara cykeln enkelt tas med i bilens bagagerum. Våra cyklar blir så små i hopfällbart läge att de utan problem ryms i småbilar.

 

Lämna bilen på service 

Lägg din hopfällbara e-cykel i bagaget när du kör med bilen till bilverkstaden. Åk sedan med din e-cykel från bilverkstaden hem eller direkt till jobbet. Du slipper hyrbil och sparar tid och pengar.

 

Kom längre ut i naturen

De som har svårt att röra sig och tar bilen ut i naturen för att få en naturupplevelse kan med en hopfällbar e-cykel enkelt komma ännu längre ut i naturen genom att ta med e-cykeln i bagaget. Lugnt och ljudlöst kan du köra längre på mindre grusvägar och stigar för att få en ännu härligare naturupplevelse.