Beställning och leverans

Beställ genom att lägga de produkter du vill köpa i varukorgen och sedan gå till checkout. Lägg in dina adressuppgifter och gå vidare till betalning.

 

Trygg betalningslösning med Klarna

Trygg och säker betalning med Klarna. Du kan antingen välja att betala direkt med kort eller direktbetalning via bank. Du kan också välja att dela upp betalningen med Klarna.

 

Leverans av e-cyklar i storstockholmsområdet - Fri frakt

E-cyklar levererar vi själva direkt hem till dig som bor i Storstockholm (https://sv.wikipedia.org/wiki/Storstockholm). Vi packar upp cykeln och hjälper dig komma igång. Det skrymmande emballaget tar vi med oss om du vill. Fraktkostnader utanför Stockholm tillkommer.

När du köpt en e-cykel kontaktar dig inom 24h och kommer överens om en leveranstid som passar dig. Om du har väldigt bråttom ber vi dig att ringa eller maila oss, se fliken "Kontakta oss" för telefonnummer och mailadress.

Vill du att vi laddar cykeln så att den är klar att köra direkt när vi levererat så ange det i textfältet "Särskilda instruktioner till Voltride".

 

Leverans av e-cyklar i övriga Sverige
E-cyklar till övriga landet skickas som postpaket och levereras hem av PostNord eller DHL. Fraktkostnader tillkommer.

Vill du att vi laddar cykeln så att den är klar att köra direkt när vi levererat så ange det i textfältet "Särskilda instruktioner till Voltride".

 

Leverans av tillbehör
Tillbehör till e-cyklar skickas med postpaket och levereras inom 2-3 arbetsdagar. Hämtas ut på PostNords eller DHLs uthämtningsställen. Fraktkostnader tillkommer.