Om oss

Om Voltride

Många av de små elektriska fordon som säljs i Sverige är inte godkända att användas på svenska vägar utan får egentligen bara köras på "inhägnat område". Vi såg därför ett behov av att erbjuda små, smidiga elektriska fordon som är godkända att köras på svenska vägar och startade därför under hösten 2018 Voltride AB. Vi erbjuder utvalda högkvalitativa produkter, som är godkända för att användas i trafik, till ett bra pris och levererade med oslagbar service.

Vi är passionerade entreprenörer, med många års samlad erfarenhet från global försäljning, varuförsörjning och produktcertifiering.

Se filmer som visar hur produkterna används i praktiken på https://www.youtube.com/channel/UCnx9rzXyJEE-ZrAJmqd3O4w

Du köper inte bara en produkt – vi tar hand om dig som kund! Välkommen till Voltride!

Voltride - selected electric rides.

 

Våra leverantörer

Vi har ett nära samarbete direkt med tillverkarna av de premiumprodukter som vi säljer. Det innebär att vi har full tillgång till reservdelar och support om något skulle hända med en produkt som köpts från oss. Vi är stolta över att vara utsedda till officiell distributör av Inmotions produkter på den svenska marknaden.

 

Vill du prova våra produkter?

Inga problem, kontakta oss på info@voltride.se så bokar vi in en provkörning hemma hos dig genom vårt koncept Hemmaköp. Vi kommer hem till dig i hela storstockholm (https://sv.wikipedia.org/wiki/Storstockholm) för endast 795:-. Väljer du att köpa någon av våra produkter drar vi av hela kostnaden för Hemmaköp från produktpriset. Att prova våra produkter hemma hos dig kostar alltså inget extra förutsatt att du väljer att köpa en e-cykel från Voltride.

 

Våra partners

Vår IWALK-cykel finns också att provköra på Getnö gård i Småland (https://www.getnogard.se) och den går även att köpa på plats på Getnö.
Getnö Gård ligger vackert invid sjön Åsnen och erbjuder möjligheter till både konferens och rekreation i fantastisk natur. Nu kan du också uppleva Getnös vackra omgivningar på våra bekväma IWALK-cyklar. 

 

Vi samarbetar med Pro Racing Motor & Event och vår IWALK-cykel kommer att finnas på Filip Backlund Trackdays som arrangeras av Pro Racing. Filip Backlund är en svensk motorcykelförare som tävlat mycket framgångsrikt i bl.a. tävlingsklasserna Pro Superbike, National Superbike och British Superbikes. Läs mer på https://filipbacklund.se/.